Biolan Bokashi ämber köögi biojäätmete töötlemiseks.
Komplektis:
Bokashi on anaeroobne protsess, mille käigus köögijäätmed hapendatakse piimhappebakterite poolt ohutuks ja taimedele toitainerikkaks mullalisandiks.
Köögijäätmetele lisatakse bokashi ämbris EM-kliid. Kui ämber on täis, jäetakse see tihedalt suletuna paariks nädalaks fermenteeruma. Üle paari päeva tuleb vedelikku ämbrist välja lasta.
Bokashi ämbrisse tohib panna taimseid jäätmeid, toidujäätmeid, munakoori, liha ja kala, piimatooteid, kohvipuru, majapidamispaberit. Ämbrisse ei tohi panna ajalehepaberit, piima, õli, vedelikke, pärmi, äädikat, tuhka.
© 2007 - 2024 Interbauen OÜ. Interbauen - ehitusmaterjalide e-kaubamaja